Het selecteren van de juiste cryptobot voor mechanische handel is misschien moeilijk, maar we hebben de oplossing voor dit probleem. U hoeft geen abonnementskosten te betalen om gebruik te maken van het platform. Een crypto-handelsbot is gewoon een computeralgoritme dat verschillende indicatoren en een kaartpatroonherkenningsscanner gebruikt om automatisch transacties voor u uit te voeren. Als je een beginner bent, kun je direct beginnen met het verdienen van passieve inkomsten uit cryptocurrency-handel terwijl je bijna niets weet over handel. Geef je bot geen toegang tot de opname.

Bij het winkelen voor de volgende handels-Bot is het noodzakelijk om te weten welke functies ze bieden om u te helpen beslissen of u deze wilt krijgen of niet. In tegenstelling tot sommige programma's die verschillende markten omvatten, neemt Binbot Pro alleen historische gegevens van valutamarkten om voorspellingen te doen. Als geen van deze handelsbots aan uw behoeften voldoet, bekijk dan deze review voor meer informatie over aanvullende crypto-handelsbots. Oplichting is een voortdurend probleem in de crypto-handelsbot-ruimte.

 • Het kan bijvoorbeeld een manier zijn voor uw bot om te communiceren met de uitwisseling om koop- en verkooporders te plaatsen en om prijs- en saldogegevens te verzamelen.
 • Je kunt de bot op je eigen computer draaien of een VPS gebruiken en handmatig verschillende muntparen toevoegen, een strategie kiezen en deze laten werken.
 • Als een van uw gekozen beurzen bijvoorbeeld geen volgstops ondersteunt, dan kunt u volgstops instellen op 3commas om volgstops aan dat account toe te voegen.

Voor deze zelfstudie gebruiken we Bitcoin Code als een voorbeeld, aangezien het proces op de meeste bitcoin-robots vergelijkbaar is. Wat is bothandel? Deze makelaars zijn ook verantwoordelijk voor het faciliteren van stortingen en opnames en zijn degene die contact willen opnemen wanneer ze behoefte hebben aan verduidelijkingen met betrekking tot de handel. Alle hoofdfuncties worden op één plek weergegeven. Cryptocurrency-nieuws , hoewel bij cryptocurrency van swingen je niet op dezelfde dag je positie hoeft te sluiten, is het een live handel. Maar zoals bijna iedereen weet, is de hype nooit te geloven. Binaire opties trading simulator uren, voor beginnende handelaren is de handelspraktijk die demo-accounts bieden ook een zeer waardevolle en voordelige manier om te leren handelen. In tegenstelling tot andere handelsbots waarvan de ontwikkelaars niet veel details delen over hoe ze contact met hen kunnen opnemen, is Zignaly trots op de openheid van de ontwikkelaar voor de gemeenschap. Dat betekent dat u een prijs kunt instellen waar u absoluut wilt verkopen en winst wilt maken, evenals een prijs waar u absoluut wilt verkopen en uw verliezen wilt stoppen. 025 BTC, respectievelijk.

Deze bot ondersteunt ook algoritmische handel. Deze worden steeds populairder. Elke bot vertegenwoordigt een set indicatoren en parameters die, wanneer ze allemaal zijn uitgelijnd, een koop- of verkoopsignaal zullen maken, dat de uitwisseling van uw keuze om een ​​transactie uit te voeren aangeeft. Stock market basics: hoe de stock market te spelen in 11 belangrijke stappen. Psychologie draagt ​​ook veel bij aan ondersteunings- en weerstandsniveaus. Handelsbots kunnen worden geprogrammeerd om automatisch op specifieke manieren op deze signalen te reageren.

 • Handelsrobots werken op verschillende manieren, sommige via browserplug-ins, OS-clients, handelsservers of die met cryptocurrency-uitwisselingssoftware.
 • De beschikbare strategieën hebben duidelijke beschrijvingen en de broncode is ook beschikbaar voor de gratis.

Wat is een Crypto-handelsrobot?

Cryptohopper1 is een crypto-handelsplatform dat zich richt op geautomatiseerde handel in bot en copy. Bitcoin-robots zijn algoritmen die veel Bitcoin-transacties in korte tijd uitvoeren. Dat bedrijf heeft echter ook beperkte informatie over zichzelf online beschikbaar. U kunt eenvoudig door uw posities, geschiedenis, staten en marktplaats bladeren.

De aanpassingen zijn eenvoudig aan te brengen en elke beginneling met een beetje begeleiding kan het proces hacken. Handelsbots kunnen gebruikers ook in staat stellen de strategie van marktmaken te gebruiken. Ze worden gebruikt in Bitcoin-mining, die het netwerk beveiligt en nieuwe Bitcoins op de markt introduceert. Zignaly kan worden geïntegreerd met TradingView en stelt gebruikers in staat om handelsstrategieën rechtstreeks uit te voeren via de API op Binance. Windows-gebruikers hebben een lidmaatschapspakket voor slechts €149, de zilveren software.

Dit is niet het geval met de handelsbots. Superpay.me, het opzetten van een online bedrijf is geen kleine taak en kost tijd en toewijding om succesvol te zijn. Hier bij Cryptotrader bieden ze ondersteuning voor het uitwisselen van websites zoals Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, Coinbase, Kraken, Bittrex, OKCoin en Huobi. 18 legit thuiswerkopdrachten zonder opstartkosten • parttime geld®, het maakt niet uit waarom je het wilt doen, de enige manier om thuis te werken ... is om thuis te werken! Met deze enkele licentie kunt u de robot op BITCOIN laten draaien bij EEN MT4-makelaar naar keuze. U kunt lange bots instellen met behulp van TradingView-signalen.

 • Natuurlijk hebben deze plannen verschillende voordelen naarmate u hoger op de accountladder gaat.
 • Dit betekent dat het gratis kan worden gedownload op Github en aangepast.
 • Robotmakelaars zijn online platforms waarmee u kunt handelen met cryptocurrencies, forex, aandelen, CFD's, grondstoffen en indices.

Ledger Nano X hardware portemonnee

Vanwege de volatiliteit van de cryptomuntmarkt kan soms een winst van meer dan 20% per dag worden gemaakt. Aldus hebben tekenen van marktmanipulatie minimaal of geen effect op het functioneren van de bot. Best day trading demo accounts en oefensimulators 2020, waarom zou je 100.000 denkbeeldige chips verhandelen, als je niet van plan bent om met dit kapitaal voor echt geld te handelen? 087 BTC per maand. Een eenvoudige Google-zoekopdracht laat zien dat sommige populaire bots en handelsplatforms voor het maken van bots zijn opgenomen. Investeren met een autotrading robot vereist voorzichtigheid. Het algoritme van 1K Daily Profit zal cryptocurrency voor u verhandelen en uw rendementen leveren na elke reeks transacties.

U kunt echte gebruikersrecensies lezen van de bots die we vergelijken en u kunt de bots filteren op functies, prijzen of ondersteunde beurzen. Gekko is echter geen hoogfrequente handelsbot en voert geen arbitragetransacties uit. Je moet ook erkennen dat handelsbots geen rol spelen bij de fundamentele analyse, voorkennis, het laatste nieuws en andere ontelbare factoren die de cryptocurrency-markten beïnvloeden. De bot is zeer gebruiksvriendelijk. Hoewel dit een gewaagde uitspraak is, is ProfitTrailer absoluut een van de beste bots op de markt. U wilt een server laten draaien en een taakplanner instellen om live strategieën automatisch uit te voeren. Het unieke kenmerk dat deze bot van de andere bots scheidt, is zijn vermogen om elke cryptomarkt te volgen.

De belangrijkste reden dat u besloot om met een handelsbot te gaan, is om te profiteren van zijn handelsexpertise. Beste bots die Poloniex crypto-uitwisseling ondersteunen zijn: Account aanmaken is een relatief eenvoudige taak. Er is ook de noodzaak om de botinstructie bij te werken om gelijk te blijven met de steeds veranderende cryptomarkt.

Deze bronnen helpen je de best mogelijke tools te krijgen en je opleiding voort te zetten.

Beste Bitcoin-handelsbots

Elke gebruiker kan 50% van de handelswinsten verdienen in de vorm van een verwijzingsbonus. 3 op ELKE MT4-makelaar die crypto-valuta's biedt zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Er is gezegd dat een dag in crypto-beleggen aanvoelt als een maand in traditionele aandelenbeleggingen, en elke Bitcoin trader weet dat dit niet overdreven is. Als u meer geld investeert dan waar u vertrouwd mee bent, heeft dit invloed op de manier waarop u handelt en kan het ertoe leiden dat u verkeerde beslissingen neemt. Hoe miljonair te worden: 7 stappen om uw doel te bereiken, naarmate je ouder werd, verschoof je focus. Er is zelfs een sectie 'Notities' waarmee u speciale notities kunt maken over elke transactie. Geeft de cumulatieve winst weer van alle voltooide transacties/krachtenverkoop | all: Honderden paren zijn beschikbaar voor handel via ProfitTrailer. U downloadt de software en gebruikt deze vervolgens op elk apparaat met internetverbinding.

De ontwikkelaar waarschuwt voor het inzetten van grote hoeveelheden kapitaal in de bot. De software is geautomatiseerd en biedt uitstekende resultaten. Strategieën - De website biedt ondersteuning voor mensen die op zoek zijn naar werkstrategieën met behulp van hun Bot. Als u meer wilt vasthouden, moet u het plan upgraden naar een hoger geprijsd pakket. Weet u niet zeker wat een van de bovenstaande acroniemen betekent? Scalperen kan de juiste strategie zijn voor een zijwaartse markt, maar zou niet ideaal zijn in een meer bullish of bearish situatie. 297915762, "tijd": Je kunt dit token kopen op de Bittrex-beurs.

Sectie Bitcoin Trading Resource

De kernveronderstelling achter Technische analyse is dit: Kies deze optie als u de robot liever vanaf uw eigen computer wilt verhandelen! De bedrijven achter de robots werken meestal hand in hand met deze makelaars om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

 • Niet alleen dat, maar het platform biedt ook een volledige marktplaats voor gebruikers om eigen handelsstrategieën te verkopen.
 • U kunt zelf een herinnering instellen om machtigingen op de balansdatum in of uit te schakelen.
 • De belangrijkste beperking bij de proef is dat uw totale handelsvolume niet hoger kan zijn dan 0.
 • Laat de eenvoud van Cap niet voorbijgaan.
 • De bot bevindt zich in de bèta-fase en werkt alleen met de beste bitcoin-wisselgeld.
 • 04 BTC, bevat een Lite-versie van Gunbot Standard waar gebruikers toegang hebben tot drie strategieën, waaronder Emotionless, BBTA en GAIN.

Contact

Dit is een andere populaire handelsbot met meer dan 6000 actieve handelaren die zijn diensten dagelijks gebruiken. De meer geavanceerde handelsbots kunnen een verscheidenheid aan technische indicatoren beoordelen bij het uitvoeren van transacties, dus het ontwikkelen van een begrip van technische analyse van cryptocurrency kan u helpen meer uit uw bot te halen. Hoe 200 dollar op één dag te maken: 10 methoden. Dit is waar men een slimme handelsbot nodig zou hebben, zoals de 3Commas handelsbot. Wat te overwegen bij het kiezen van Bitcoin-handelsrobot Voordat we een paar van hen onderzoeken en hun mogelijkheden evalueren, is het verstandig om enkele van de belangrijkste overwegingen te bekijken bij het kiezen van de ultieme bot: Leonardo is een Bitcoin-handelsbot die ondersteuning biedt voor een flink aantal beurzen, namelijk Huobi, Bittrex, Bitfinex, OKCoin, OKCoin CNY en Bitstamp. Gekko is volledig geautomatiseerd, gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig. Kan ik bitcoin kopen met een bitcoin-handelsrobot?

Een geweldig ding over de Zignaly-handelsbot is dat deze naadloos kan worden geïntegreerd met TradingView. De 5 beste investeringsapps van 2020 onthuld, beursapp geschikt voor ervaren handelaren met grote investeringen en winstgevendheid. Hoe werken bitcoin-robots? Je kunt de bètaversie van de app echter nog steeds gratis gebruiken en veel winst maken met het gebruik van de bot. Club onderscheidt zich dankzij de visuele editor, waarmee een handelaar strategieën van elke complexiteit en logica kan maken, zonder enige ontwikkelvaardigheden te hebben! De gemiddelde prijs voor het gebruik van de Autonio-handelsbot ligt rond de €50 per maand en de gebruikers kunnen deze downloaden voor alle belangrijke besturingssystemen zoals Windows, Linux en MacOS op computers/laptops, en zelfs op Android voor de mobiele besturingssystemen.

Een Bloomberg-terminal kan bijvoorbeeld vaak meer dan €10k kosten. We raden u aan klein te beginnen met bitcoin-robots en uw winst opnieuw te investeren naarmate uw account blijft groeien. Goed onderzochte marktindexen voor cryptocurrency. Dus tegen de tijd dat we overschakelen naar een andere cryptocurrency, zouden we een gouden kans hebben verloren om een ​​goede transactie te plaatsen. 32 BTC voor een periode van drie maanden. Net als bij andere geünificeerde crypto-handelsplatforms, kunt u uw crypto-wisselrekeningen op Binance, Bittrex en andere belangrijke beurzen verbinden met Cryptohopper0 en vervolgens rechtstreeks handelen op die beurzen vanuit Cryptohopper1.

ProfitTrailer (nog een relatief nieuwe bot)

Het ondersteunt meer dan een dozijn cryptocurrency-uitwisselingen en biedt gebruikers een aantal zeer eenvoudige strategieën om mee te experimenteren. 24 grootste fouten te vermijden tijdens daghandel, dit zal voor ons allemaal resulteren in een iets beter einde van het jaar, aangezien het inkomstenbereik over alle belastbare beugels is toegenomen, waardoor belastingvermindering van ~ 2% wordt geboden, afhankelijk van waar u valt. Maar is het winstgevend? De beste plaats om te beginnen is door onze onpartijdige en uitgebreide robotrecensies en handleidingen te lezen.

Is de bot winstgevend of niet? Python, Javascript, Perl en C zijn de meest gebruikte talen voor de ontwikkeling van cryptobot. Bekijk de lijst met succesvolle forexhandelaren in nigeria. 4% behoort tot de hoogste in de branche. Hoe word je een succesvolle rijke blogger in 7 krachtige stappen. Talrijke cryptocurrency-uitwisselingen maken het gebruik van Bitcoin-handelsbots mogelijk en er zijn zowel gratis bots als betaalde bot-handelsdiensten. Aan de andere kant moeten Mac-gebruikers iets meer betalen. De nadelen van het gebruik van Zenbot:

Er is geen plaats voor vals spel.

Liquiditeit is de mate waarin een actief snel kan worden gekocht of verkocht zonder de stabiliteit van zijn prijs aan te tasten. Is daghandel een goede manier om geld te verdienen? U wordt alleen in rekening gebracht voor geautomatiseerde live handel in Bitcoin, van €14 tot €99 per maand, afhankelijk van het plan. Deze makelaars zijn ook verantwoordelijk voor het faciliteren van stortingen en opnames en zijn degene die contact willen opnemen wanneer ze behoefte hebben aan verduidelijkingen met betrekking tot de handel. Zorg bij het kiezen van een handelsrobot altijd voor duidelijk omschreven doelen en vraag een deskundig oordeel over verschillende aanbiedingen. Naar mijn mening is het de meest complete handelsbot voor de beste prijs. Het veronderstelt dat, hoewel de prijs van het actief rond deze trend kan schommelen, het uiteindelijk zal terugkeren naar zijn gemiddelde of gemiddelde. Als een handelsbot echter al een paar jaar bestaat, is de kans groter dat deze legitiem is.

Autonio 2020 Overzicht

Dit betekent dat de arbitragebot niet alleen de eerste beste orders uit het orderboek neemt, maar ook hun diepte analyseert en berekent wat voor soort winst op een specifiek volume wordt ontvangen. Hoe u online geld kunt verdienen: 101 manieren om meer geld te verdienen in 2020. Alleen zeer specifieke soorten handelaren hebben hun bot nodig om geld van hun account op te nemen. Gunthy-munt is een token die wordt aangeboden aan de gebruikers bij het kopen van Gunbot, het aantal tokens dat naar de koper wordt verzonden, is afgeleid van het type licentie dat u verkrijgt. Hoewel sommige legitiem zijn, zijn de meeste dat niet. Elke bot gebruikt een andere handelsstrategie, waarvan er in totaal honderden zijn. Deze handelsbot kost ongeveer 0. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende strategieën die beschikbaar zijn op de LiveTrader-marktplaats en ze kunnen ook de prestatiegeschiedenis van de strategie bekijken om te controleren of de transacties worden uitgevoerd volgens de vooraf ingestelde normen. Zoals eerder vermeld, is er geen handelsrobot met 100% nauwkeurigheid en daarom kan elke handelaar geld verliezen.

Met de bot kunnen gebruikers verschillende handelsstrategieën kiezen die kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke handelsstijl. Pro is €45 per maand. En het spel is om geld te verdienen. Het echte potentieel kan echter alleen worden ontgrendeld wanneer u uw eigen handelsstrategie begint te implementeren. Hun plannen zijn verdeeld in respectievelijk 3, 6 en 12 maanden. Deze gemiddelden volgen marktprijzen gedurende een bepaalde periode en bots kunnen worden geprogrammeerd om te reageren op wat die prijs doet, zoals het overschrijden van bepaalde drempels. Het bevat tools voor backtesting, plotten en geldbeheer, evenals strategieoptimalisatie door machine learning. GunBot biedt plaats aan zowel beginnende als gevorderde handelaren door een grote selectie instellingen en specificaties aan te bieden.

Gewoon Een Sprong, Een Sprong En Een Sprong Verwijderd Van Succes

Heb je een Mac? 1K Daily Profit stuurt u een e-mail. Dit betekent dat het kan blijven handelen, zelfs als uw computer is uitgeschakeld. Veel nieuws over de huidige marktsituatie en tips over het optimaliseren van uw muntenportefeuille. Wat is Pro Crypto Bots?

Overzicht Gekko 2020

Als je goed bent in het instellen van je bots, kun je er de kost mee verdienen, maar je moet het uitslijpen. Bitcoin en cryptohandel Handmatige of automatische handel Demo-accounts Koop- en verkooporders BTC-robots zijn volledig aangepast voor bitcoin en andere cryptohandel. Omdat de prijs van Haasbot9 tussen 0 ligt.

Zoals u ziet, zijn de meeste makelaars achter autohandelaren twijfelachtig.

Inzicht In De Basisprincipes Van Cryptocurrency-handelsbots

Cryptohopper1 zal namens u handelen op een van de 12 grote beurzen. Dit betekent dat u niet eens uw computer aan hoeft te houden om transacties uit te voeren. Dus u denkt aan investeren in bitcoin? doe niet. Open-source handelshulpmiddelen vereisen kennis van programmeertalen om ze aan te passen om effectief aan specifieke behoeften te voldoen, en de interfaces zijn meestal zeer geavanceerd. Olymp trade: het online handels- en investeringsplatform, u kunt uw positie op elk moment vóór het einde sluiten om winst vast te leggen of een verlies te verminderen, in vergelijking met het laten vervallen van het geld. Hun bot is ook zeer gemakkelijk op te halen voor nieuwe gebruikers, omdat ze de enige handelsbot zijn die externe signalers insluit, waardoor onervaren handelaren hun bot op de automatische piloot kunnen laten handelen onder de expertise van deze signalers. Met Zignaly kunt u eenvoudig verbinding maken met een TradingView-account, zodat u deze kunt gebruiken met uw favoriete indicatoren. Premies op Zuid-Koreaanse beurzen voor Bitcoin bereikten in december vorig jaar bijna 30 procent, vergeleken met in de VS gevestigde beurzen. Dit is niet het geval.

15 maart 2020, 05:

Eenvoudig maar elegant. Het feit dat uw aanbieding onmiddellijk werd tegengegaan door een betere aanbieding, betekent niet dat iemand altijd achter de computer aan het slijpen is. Staat er op internet informatie over de oprichter en hoe de software werkt? Dit kan eigenlijk een bange neiging zijn, niet om het paranoïde te noemen als men het nut van automatisering niet accepteert bij de handel op vluchtige cryptomarkten. Cryptohopper0 is gevestigd in Amsterdam.

Je kunt een handelsbot kopen, een handelsbot leasen, een demo vinden, een gratis open source-platform gebruiken of je eigen handelsbot maken.

De bot was aanvankelijk geprijsd op 0. Instellen en vergeten. Een API of Application Programming Interface is een interface voor een applicatie waarmee specifieke soorten gegevens kunnen worden verzonden en ontvangen. Binpartner, over het algemeen verdient u, wanneer de totale omzet minder dan $ 10.000 is, 25% commissie. We zullen u helpen met het installeren van de robot op de Metatrader4 van onze voorkeursmakelaar, FxChoice! Volume wordt door handelaren gebruikt om te bepalen hoe belangrijk een trend is; Significante trends gaan meestal gepaard met grote handelsvolumes, terwijl zwakke trends gepaard gaan met lage volumes.

Ze zijn geschikt voor nieuwkomers in Bitcoin-handel en ook de ervaren in hetzelfde.

Blijf Op De Hoogte!

De meeste cryptohandelaren op de markt beloven vandaag investeerders duizenden dollars per dag te verdienen met een initiële investering van slechts €250. ► binaire opties demo account (iq option + olymptrade)> meer informatie! Gebruik de grafiekhulpmiddelen of educatief materiaal zonder een storting te doen. Kijk rond - Demo-accounts laten meerdere makelaars testen voordat ze selecteren welke het beste bij een individuele handelaar past. Deze specifieke tool is een zeer interessante toevoeging aan het handelsbot-ecosysteem van Bitcoin. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat de licentie een eenmalige betaling vereist met levenslange gratis updates. Enkele van de beste spelers in de branche zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën in kunstmatige intelligentie en machinaal leren.

BTC Robot was een van de eerste commercieel beschikbare Bitcoin-handelsbots en is een zelf beschreven geautomatiseerd handelsinstrument dat belooft gegarandeerde winst te behalen. Zenbot is ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentietechniek. Voor iedereen die iets wil leren over het handelen in bots en geen geld wil uitgeven om er een te kopen, dan is Gekko de bot voor jou. Bitcoin, neem om toegang te vragen contact op met de Futures Desk op 866-839-1100. Enkele van de meest gebruikte strategieën zijn: Gekko is een open-source bot- en backtestplatform dat 18 verschillende Bitcoin-uitwisselingen ondersteunt.

Wat Zijn Cryptocurrency-handelsbots?

32 BTC voor een periode van 3 maanden. Aan het einde van de uitleentermijn geeft het systeem uw geld terug. Online cursus: gewoonten van miljonairs, maar deze kerel die op vakantie wil gaan ... waarom hem niet helpen? Het ondersteunt 18 Bitcoin-uitwisselingen, waaronder Poloniex, Bitstamp en Bitfinex. Dagelijks goudmarktrapport, het omvat het volgende:. Voer meer tests uit. Sommigen zeggen dat het de meest geavanceerde crypto-handelsbot op de markt is, omdat het meer aanpassingsopties en instellingen biedt dan zijn concurrenten.

Houd er rekening mee dat voor complexere handelsmodellen meer ontwikkeltijd nodig is. Lijst met de beste cryptocurrency-handelsbots: Korte bot opent en sluit posities automatisch. Het USI Tech-platform garandeert bijna een geweldig rendement op uw investeringen. Gebruik tweefactorauthenticatie. U geeft tenslotte de controle over uw geld aan een derde. Laatste (rbtc) bitcoin revolution nieuws, dus als je niet te hoge verwachtingen hebt en het advies van de ontwikkelaars en vooral veel gelieerde partijen niet te serieus neemt, is Bitcoin Revolution een nuttige software. Op de officiële 3commas-website staan ​​een tiental personen die bij het team zijn betrokken, inclusief links naar hun LinkedIn-profielen.

Ontvang directe handelsmeldingen op uw Discord of Telegram, inclusief geautomatiseerde koop- en verkoopsignalen en meldingen wanneer uw bot een transactie heeft gedaan.

Voorbeelden Van Handelsbots

Lees onze uitgebreide beoordelingen van handelsrobots voor meer informatie door op de merknaam te klikken. De voordelen van het kiezen van USI TECH zijn: Hatton publiceerde duizenden woorden waarin werd gepreciseerd dat Pro Crypto Bots een geweldige manier was om "uw portfolio passief te laten groeien" en "uw rijkdom te vergroten". Niettemin brengt hun continu gebruik in de handel enorme kosten met zich mee.