De laatste strategie die we zullen behandelen, is wash-trading. Een persoon die schuldig is aan een misdrijf, is aansprakelijk bij veroordeling tot een boete van maximaal vijftien miljoen euro (€15.000.000) of tot driemaal de winst gemaakt of vermeden verliezen op grond van het misdrijf, welke van beide het grootst is, of opsluiting voor een termijn van ten hoogste zes jaar, of zowel een dergelijke boete als een gevangenisstraf. Crypto-assets vereisen een brede acceptatie om levensvatbaar te worden en regelgeving kan dergelijke adopties belemmeren. Nadat hackers vorige week €40 miljoen Bitcoin van Binance hadden gestolen, stelde de CEO van de cryptocurrency exchange, Changpeng Zhao, een terugdraaiing van de blockchain voor om de illegale transacties ongedaan te maken en de fondsen terug te vorderen. Dat weerhield het er niet van een marktkapitalisatie van meer dan €100 miljoen te hebben. Doe alsof tot je het haalt: ontmoet de wolven van instagram. Eerder deze week verwierp de rechtbank van New York ook een class action-rechtszaak over de ontwikkelaars van Nano (XRB). Uiteindelijk is de vraag niet of handel met voorkennis van toepassing is op crypto-activa; het is of we het willen. We weten het niet.

 • Daarom zijn er gewoon niet voldoende gegevens om overheden te helpen weten wat legaal is en wat niet.
 • Het accepteert echter geen fiat-valuta's.
 • We markeren de beste cryptocurrency-uitwisselingen die momenteel beschikbaar zijn.
 • Dat kan snel veranderen.

Hier zijn er een paar: Een goede IRC-server die veel cryptocurrency-nieuws en insiders heeft, is CHAT. Ik heb hier een andere die dit opvolgt en mij bezoekt. Geavanceerde strategie om geld te verdienen, er is één makelaar voor binaire opties waarmee u kunt handelen met slechts $ 1, en dat is Banc De Binary. Als we alleen de bekende hacks tellen, is in 2020 meer dan €150 miljoen gestolen of verloren. 65 manieren om online geld te verdienen (aan de zijkant) in 2020. Het voordeel van deze opties is dat u zonder cryptocommissies rechtstreeks vanaf uw telefoon kunt handelen in verschillende cryptocurrencies.

Virtuele valutaprijzen ervaren soms wilde prijsschommelingen. De atr is 's werelds beste forex-indicator, idealiter komt de winst terug. De voor- en nadelen van enkele van de meest populaire en vertrouwde directe en traditionele beurzen die momenteel in gebruik zijn, worden hieronder beschreven. Het idee dat de SEC en CFTC schendingen van handel met voorkennis zouden kunnen onderzoeken, veronderstelt dat het cryptocurrency-product dat wordt verhandeld in de eerste plaats een beveiligings- of grondstoffenderivaat is.

 • De rechtszaak, die eerder dit jaar door Jeffery Berk werd aangespannen om vermeende handel met voorkennis van Bitcoin Cash (BCH) tussen Coinbase-functionarissen in 2020 aan te pakken, slaagde er niet in om in oktober te berechten.
 • Van een beetje uitwisseling in 2020, is het aantal crypto-uitwisselingen gestegen tot 191 en het aantal is de laatste vijf jaar gestegen.
 • (25%), en het heeft een uitstekende beveiligingsreputatie en geschiedenis.
 • De prijs zal blijven fluctueren, maar de waarde van de munten die mensen bezitten heeft geen enkele iota verplaatst sinds de bevoorrechte informatiehandel werd geplaatst.
 • Een jury vond bijvoorbeeld dat Mark Cuban niet schuldig was aan de handel in voorkennis na de CEO van Mamma.

Ons Onderzoek En Inzicht Op:

Elke week wordt uw portfolio automatisch opnieuw in evenwicht, zodat u altijd de 20 beste munten bijhoudt. Er is misschien een geheimhoudingsplicht verbonden aan die informatie, dus het handelen op die informatie kan aanleiding geven tot controle. Moeten beleggers bitcoin in hun portefeuille bezitten?, als we het hebben over de werkelijke valuta, gebruiken we kleine letters b, dus bitcoin. Sommigen hebben in het verleden geprobeerd om hun gepubliceerde aantal dagelijkse transacties kunstmatig op te blazen om hun rangorde te manipuleren of onverwacht te sluiten, waarbij ze de consumentenvaluta meenamen. Coinbase moet uiterlijk december reageren Herinner werknemers eraan dat bepaalde soorten mijnbouw, het creëren of vrijgeven van cryptocurrencies gepaard gaan met voorkennis. Bekijk onze andere materialen! Het bleek dat hij degene was die Apple-aandelen illegaal handelde, volgens Amerikaanse toezichthouders.

 • Cryptocurrency-enthousiasten op Reddit stelden verschillende theorieën voor de plotselinge rally voor.
 • Het ontwikkelingsteam van de altcoin beschuldigde van het overtreden van de effectenwetgeving en beweerde betrouwbaarheid van BitGrail Exchange Company, dat het slachtoffer was van een diefstal van 19 miljoen XRB in januari.
 • Binance, 's werelds grootste cryptocurrency-uitwisseling per handelsvolume, heeft handelsbeperkingen voor zijn werknemers geïmplementeerd waarvan de CEO zegt dat hij heeft geleerd van grote investeringsbanken.
 • Het helpt u rustig te slapen terwijl actieve handelaren wakker liggen en naar hun telefoons staren.
 • Deze verzekering biedt aanzienlijke gemoedsrust voor aandelenbeleggers.
 • De felle reactie op zijn suggestie heeft mogelijk het imago van Bitcoin als een legitieme valuta versterkt en de vraag ernaar gestimuleerd.

Ontvang Directe Handelswaarschuwingen

Dit klantenadvies heeft betrekking op virtuele valuta en hoe het een digitale representatie van waarde is die functioneert als een ruilmiddel, een rekeneenheid of een waardeopslag, maar niet de status van wettig betaalmiddel heeft. Het ICO-probleem waarbij je te maken hebt met al deze elementen die zouden bestaan. Bitcoin lifestyle, duitsland en Frankrijk Bitcoin Profit Trading Plan Software leidt de gesprekken. Het heeft lage toegangsdrempels voor nieuwe munten, wat betekent dat altcoins vaak beschikbaar zijn op Shapeshift voordat ze op grotere beurzen verschijnen. Bitcoin & cryptocurrency exchange, u wilt dit nummer hebben op hetzelfde moment dat u uw bestelling plaatst voor uw eerste transactie. Hoewel het platform veel robuuster is, is het ook verwarrend en contra-intuïtief. De duidelijkheid van de regelgeving zal ook ondernemers helpen.

Wanneer de prijs daalt als gevolg van de handel in bevoorrechte informatie - moeten we het eigenlijk handel met voorkennis noemen gezien het bovenstaande punt? Misbruik van aansprakelijkheid, ook wel 'kipperaansprakelijkheid' genoemd, kan zich voordoen wanneer iemand de plicht heeft om bepaalde materiële niet-openbare informatie vertrouwelijk te houden, maar die informatie aan iemand anders meedeelt wanneer het redelijkerwijs waarschijnlijk is dat hij er op zal handelen. Binance heeft bijvoorbeeld Binance Coin (BNB) uitgegeven, waarmee gebruikers 50% korting krijgen op transactiekosten wanneer zij Binance Coin in transacties gebruiken. Deze zet markeert de laatste vooruitgang in een langdurige rechtszaak aangespannen door Jeffery Berk in de nasleep van de lancering van BCH. Geïnformeerde handel neigt de prijsnauwkeurigheid te verhogen en de liquiditeit te verminderen. Verdien geld online programmering werk vanuit huis werkideeën vk - barbearia don juan. Als je denkt aan, denk je aan traditionele cryptocurrency, je denkt aan Bitcoin en Litecoin op dezelfde manier, nou ja, je hebt echt geen voorkennis in die zin dat het een markt beïnvloedt. Dit is hoe het werkt:

We onderzoeken elke factor hieronder.

Deel Met E-mail

Die pijn is echt, maar hoe kun je de mensen die profiteren van deze niet zo grote short bij Goldman Sachs verwijten? Anderzijds zou het toestaan ​​van werknemers om te handelen op voorkennis in strijd met het interne beleid de prijsnauwkeurigheid verbeteren, omdat informatie over aanstaande noteringen sneller zou worden opgenomen in de muntprijs. Zelfs te goeder trouwtransacties kunnen regelgevend toezicht uitnodigen. Cryptocurrency-technologie verandert snel. Nieuwe technologieën hebben een breed bereik, van cloud computing en algoritmische handel tot gedistribueerde grootboeken tot kunstmatige intelligentie en machine learning tot netwerkcartografie en vele andere. Herinner werknemers eraan dat particuliere investeringen/externe bedrijfsactiviteiten moeten worden herzien en bijgewerkt wanneer de investering/activiteit plaatsvindt en op jaarbasis. Specifiek pas ik een marktstructuur voor microstructuren toe om het bereik van handel met voorkennis af te bakenen.

Smith, de zoon van een lid van de bankraad van Californië, met handel met voorkennis. Maar als u geen advies krijgt voor een transactie en een rechtszaak van de SEC of CFTC verdedigt - of een strafrechtelijke vervolging door het ministerie van Justitie - kan dit veel hogere kosten met zich meebrengen. Als uw vriend op de beurs werkt, is het voor hem illegaal om u te vertellen: "Hé, even opletten, onze inkomsten worden volgende week SLECHT. "Het heeft geen mobiele app en is minder beginnersvriendelijk dan Coinbase, maar biedt ook aanzienlijk meer valuta's (meer dan 190, vergeleken met de 4 van Coinbase). Regelgevers zijn Hurrican Harvery Litecoin Donatie Dalin Cryptocurrency voor deze trucs, en kunnen de identiteiten van zelfs de technisch meest savviest van slechte acteurs ontdekken. Ik denk niet dat de manier waarop de wet vandaag is geschreven, je het kunt doen, en je hebt twee concepten in de effectenwetgeving met betrekking tot handel met voorkennis. Als het gaat om cryptohandel versus Niets dergelijks is waar over de handel in cryptocurrency.

Selectieve Handel

Een belangrijke reden voor de fenomenale groei van cryptocurrency-markten in de afgelopen jaren is de afwezigheid van regelgeving. 25 bitcoins in mei 2020, volgens Forbes. Hieronder volgen slechts enkele van de kamers die u kunt bekijken; er zijn echter nog vele andere die u kunt vinden door eenvoudig de opdracht/LIST uit te voeren op de opdrachtregel van deze toepassing. Ze hebben nog nooit een persoonlijke ontmoeting gehad, maar zweren dat walvissen overal verantwoordelijk zijn voor grote marktschommelingen. Hier zijn een paar technieken die walvissen gebruiken om de prijs te manipuleren. Daarom moeten hedgefondsen en andere particuliere investeringen die cryptocurrency bevatten, openbaar worden gemaakt en vooraf worden vrijgegeven. 65 manieren om online geld te verdienen (aan de zijkant) in 2020. Tegenwoordig is iedereen op zoek naar de binnenste primeur van de volgende grote ICO, of cryptocoin die op het punt staat te pompen, of die op het punt staat de volgende munten-superster te worden.

Dus toen gebruikers van één crypto-activum een ​​bug ontdekten die diefstal van €60 miljoen toestond, stemden ze met hun voeten om het oude crypto-activum te verlaten en in plaats daarvan een nieuw activum te gebruiken - identiek in alle opzichten behalve dat het de bug en de diefstal ontbrak.

Als u opzettelijk misbruik maakt van anonimiteit om de wet te overtreden, kunnen extra sancties van toepassing zijn - zelfs strafrechtelijke sancties. Hoewel aandelen ook worden beïnvloed door oplichting en phishing, verdwijnen deposito's en aandelen nooit in het niets. Als deze Goldman-handelaren zo slim zijn als velen denken dat ze zijn, zullen ze hun fiat nu gebruiken om echte munten te kopen in plaats van posities op Bitcoin-derivaten. Alle stop-loss bestellingen kopen voor €90 en minder. Sec neemt maatregelen tegen marketeers voor binaire opties, hieronder volgen enkele om u op weg te helpen als u de basis wilt leren voordat u begint met handelen. Na het vullen van een paar transacties, poef, annuleert de spoofer de hele kooporder. De meest voor de hand liggende voorbeelden hiervan zijn misbruik door werknemers van locaties voor de handel in crypto-activa over de plannen van de locatie om een ​​crypto-actief te ondersteunen; aantijgingen van dit soort handel met voorkennis zijn al bij de federale rechtbank terechtgekomen. Online cryptocurrency-uitwisselingen missen basale consumentenbescherming en kunnen kwetsbaar zijn voor hacking, prijsmanipulatie en handel met voorkennis, hebben Amerikaanse toezichthouders gewaarschuwd. Een persoon die twee vreemden afluistert die in het openbaar spreken over een naderende verhuizing van het bedrijf, mag op basis van die informatie wettig de effecten van het bedrijf verhandelen.

Een drempelvraag: Een handelaar stelt €100 in als marge voor een 100x leveraged longpositie van €10.000. Vergelijk online beleggingsrekeningen, prime krijg je "raw spreads ECN", plus een commissie. Ondanks deze paar ogenschijnlijk voor de hand liggende zwart-witscenario's bestaat de wet op handel met voorkennis in grijstinten.

Tweet Met Een Locatie

Deze kenmerken maken het echter ook minder kwetsbaar voor shutdowns van de overheid, en zijn beveiligingsfuncties zijn robuust; slechts 2% van zijn muntenbezit wordt tegelijkertijd blootgesteld aan internet en het verzekert Bitcoin opgeslagen op het platform tegen diefstal voor maximaal €250.000 USD. Op de aandelenmarkt zijn er strikte wet- en regelgeving tegen handel met voorkennis. Om eerlijk te zijn, de enige overeenkomst tussen cryptocurrency-handel en aandelenhandel is het woord handel '. En de wet lijkt ook ernstige afschrikking te hebben tegen inbreuken die verder gaan dan alleen administratieve boetes of het verliezen van een vergunning. De logica achter dit punt is vrij eenvoudig: Bitcoin piekte op zondag tot meer dan €7.500, meer dan het dubbele van de prijs half december. U kunt erop vertrouwen dat recentelijk geen dergelijk geval van permanent verlies van aandelen is gemeld. Lynch, een Massachusetts-democraat, die een intergency-taskforce onder leiding van de minister van Financiën zou oprichten om te onderzoeken hoe nieuwe financiële technologie of fintech wordt gebruikt bij financiële misdrijven en terrorisme en om regelgevende en wetgevende maatregelen te ontwikkelen.

Om deze reden wordt het vaak aanbevolen voor beginners.

Je hebt @CryptoInsiderX geblokkeerd

In het afgelopen jaar hebben we veel spraakmakende gevallen van handel met voorkennis op de cryptocurrency-markt gezien. Deze jongens maken duizenden dollars van illegaal streamend voetbal, in plaats van uw inktpatronen in de schaduw te laten wegkwijnen, stuurt u ze naar The Recycling Factory, die u tot £ 4 betaalt. TELEGRAM KAMERAMEN: Meer vragen: Veel minder aandacht is besteed aan het domein van handel met voorkennis.

Het handelen in materiële niet-openbare informatie is bijvoorbeeld niet altijd een overtreding van de effectenwetgeving.

De werkelijke verliezen zijn waarschijnlijk hoger, omdat veel diefstallen niet worden gemeld. Ten derde, als u met een munt bezig bent, vertel anderen dan niet over de aanstaande bewegingen van uw eigen product. Amazon.com: geld verdienen met bitcoin: een gids om inkomsten te genereren met bitcoin en ethereum met eenvoudige stappen eboek: neem zany: kindle store. Weersta de verleiding om je vrienden tips te geven over wat je bedrijf met zijn munt gaat doen; of over vorken, splitsingen, infusies om een ​​munt te ondersteunen, grote uitverkoop of andere informatie. Daar zijn twee redenen voor. Proberen bronnen te vinden die nauwkeurige informatie over dit onderwerp zullen verschaffen, kan een overweldigende taak worden die moet worden onderzocht en grondig geanalyseerd, zodat men het beste de geldigheid van wat wordt verstrekt, kan vaststellen. Elk activum is gevoelig voor handel met voorkennis.

Het is momenteel niet mogelijk om cryptocurrency-transacties te volgen. Het zal dan verschijnen en u klikt op JOIN bij het onderste gedeelte. Online makelaar TD Ameritrade introduceerde de handel van bitcoin futures in december, terwijl effectenmakelaar E * Trade zich voorbereidt om cryptocurrency-handel op zijn platform mogelijk te maken, schreef Bloomberg. Online platforms opereren in een nieuw, gedigitaliseerd wild westen waarin het grootste deel van het risico wordt gedragen door consumenten in plaats van platforms. Meer recent hebben toezichthouders ook de aandacht gevestigd op initiële muntaanbiedingen, waarbij de Securities and Exchange Commission en Commodity Futures Trading Commission handhavingsacties hebben ingesteld tegen ICO-emittenten en bedrijven die betrokken zijn bij virtuele valutaderivaten. Maar het veroorzaakte onder andere een enorme prijsstijging. Seed CX verbiedt cryptocurrency-handel door ongeveer 40 werknemers. Verhoog uw inkomen: 70 manieren om extra geld te verdienen. “Als je een grote boom bent, zijn we een kleine bijl.

We hebben gezien hoe het werkt, live in actie, voor ons.

Realtime Handelswaarschuwingen

Vanuit een perspectief van het wereldwijde financiële ecosysteem zijn de betrokken bedragen niet groot. Als BTC stijgt, heffen de winsten de shortposities op. Hoewel crypto-activa beschikken over veel functies die lijken alsof vertrouwde voorschriften niet van toepassing zijn, genereren deze functies in feite nieuwe en krachtige mogelijkheden voor handel met voorkennis. En dus is de alternatieve theorie daarvoor de verduisteringstheorie.

We weten eigenlijk heel weinig over hen, maar we ervaren ze dagelijks. Coinbase heeft vorige maand een lijst vrijgegeven die het inhuren van zijn eerste chief compliance officer aankondigde. Hoe u snel geld kunt verdienen: 100+ eenvoudige manieren om €100 of meer te verdienen. Als zodanig zullen we deze discrepantie oplossen in de vorm van een gesocialiseerde distributiecoëfficiënt. De ingenieur zegt dat hij begrijpt hoe persoonlijke investeringen een belangenconflict kunnen veroorzaken met betrekking tot de klanten die hij bedient en de manier waarop zijn team de ondersteuning voor verschillende activa evalueert. Als gevolg hiervan stegen de prijzen in de uren voordat de cryptocurrency aan de beurs werd toegevoegd. Dat is een eenvoudig rekenkundig feit. Zo is er geen incident geweest waarbij een geregistreerde effectenmakelaar permanent geld of activa van klanten in het recente geheugen heeft verloren.

Heeft Dit Belegerde Biotech-aandeel Een Winnaar In Gentherapie?

Het idee dat de SEC en CFTC schendingen van handel met voorkennis zouden kunnen onderzoeken, veronderstelt dat het cryptocurrency-product dat wordt verhandeld, in de eerste plaats respectievelijk een derivaat van waardepapieren of grondstoffen is. Vantage point trading, zijn Twitter-handle is @super_trades. En soms zijn de mensen die bij crypto-uitwisselingen werken op de hoogte van dergelijke informatie - inclusief handelstrends, technische problemen met betrekking tot liquiditeit en beslissingen om bepaalde activa te vermelden - vóór iemand anders. Maar handel met voorkennis in cryptocurrency-productmarkten komt eraan.

Een recent onderzoek wees uit dat het kwetsbaar was voor dezelfde marktkrachten als conventionele financiële activa. Is de tesler-app een scam, het sms-bericht (of advertentie) bevat niet alle algemene voorwaarden of een 'opt-out' om te stoppen met het ontvangen van meer berichten. Dat kan niet gezegd worden over de handel in cryptocurrency die niet gereguleerd blijft ondanks de snelle groei in de afgelopen jaren. (5%) van de oorspronkelijke invoerprijs. Gerelateerd onderzoek van het Programma over Corporate Governance omvat handel met voorkennis via de Corporation door Jesse Fried (hier besproken op het Forum). Wanneer liquidaties plaatsvinden, verliest de belegger zijn volledige marge en betaalt hij een forse vergoeding. Als u een bedrijf met voorkennis bent, is het onverstandig om uw eigen muntenaanbod te verhandelen of om uw munten op de secundaire markt te verhandelen, zonder eerst juridisch advies in te winnen over de vraag of uw handel een ‘‘ klassieke ’handel met voorkennis zou kunnen zijn.

Coinbase cryptocurrency exchange wordt geconfronteerd met een rechtszaak voor vermeende handel met voorkennis. Deze volatiliteit wordt niet verminderd of beperkt alleen omdat de virtuele valuta in een IRA worden gehouden. Ontdek waar u op moet letten en hoe u kunt voorkomen dat u verleid wordt tot fraude. Crypto legacy pro scam of legit? resultaten van de €250 test 2020. Cryptocurrency-experts hebben geprobeerd de achtbaanmarkt uit te leggen, onder verwijzing naar een combinatie van recent goed nieuws in de crypto-ruimte en kortetermijnhandelaren die onzekerheid proberen te verzilveren. Als u klaar bent om voorbij de basisprincipes te gaan en meer diepgaande analyse wilt krijgen, raden we u aan de vorige Altcoin-artikelen te lezen. Waarschijnlijk is de beste functie van de Cash-app dat u bitcoin kunt kopen zonder handelskosten te betalen.

Gebruikt Noord-Korea cryptocurrency om Amerikaanse sancties te vermijden?

Steffen zei tot nu toe over het clearen van transacties met een intern juridisch team, en het beleid van MNPI kan onvoldoende zijn zonder toezicht. Zodra de prijs tot een bepaald niveau was opgeblazen, zou Coinbase de handel voor Bitcoin Cash hebben stopgezet - behalve voor die personen die posities hadden ingenomen in de cryptocurrency voordat deze live op de beurs ging. Hierdoor zouden meer mensen (degenen die alleen dergelijke beurzen vertrouwen of die alleen munten met fiat-valuta willen kopen, een functie die de meeste beurzen niet bieden) die munten kunnen kopen die tot een grotere vraag op de markt leiden. Als uw deposito's bij de beursvennootschap tot as worden geblazen, krijgt u een terugbetaling van de overheid van €500.000. Voordat GDAX en Litecoin werden toegevoegd, was er sprake van onregelmatige handelsactiviteit op Litecoin, wat aangeeft dat iemand informatie heeft gelekt. De meesten, aldus haar rapport, “moeten nog serieuze inspanningen leveren om misbruik van handelsactiviteiten te belemmeren”, en de bescherming tegen fraude en hacking is “vaak beperkt of illusoir”. Aandelen worden openbaar verhandeld en worden ondersteund door activabedrijven en inkomstengenererende bedrijven. In een afzonderlijk geval werd Coinbase ervan beschuldigd niet-klanten te dwingen rekeningen bij de beurs te openen.

Daarom is het kiezen van een goede ruil uiterst belangrijk voor het verhandelen van cryptocurrencies. 20 legitieme manieren om online geld te verdienen 2020. Er zijn veel, veel meer verschillen, maar hier zijn er een paar. 6 miljard kwam uit verkopen met voorkennis. De ambtenaren die de activa onderhielden, wisten dat het verbod een prijsdaling zou veroorzaken, daarom profiteerden ze van de informatie om ervoor te zorgen dat ze potentiële verliezen vermijden. Dit betekent dat beleggers in cryptocurrency waakzaam moeten blijven over de financiële gezondheid en integriteit van hun beurzen. Het toestaan ​​van beurzen om te handelen op hangende noteringen zou de stimulans voor grote, gerenommeerde beurzen zoals Coinbase vergroten om meer munten en tokens weer te geven. Nou, dat zou effectenfraude zijn, omdat je te maken hebt met de beveiliging, je hebt te maken met de bedrijfsstructuur, toch?

Levoff zou de informatie vervolgens gebruiken om zijn transacties te plannen. Om ervoor te zorgen dat beleggers beter presteren dan de markt, moeten ze anderen onder de markt laten presteren. Hoewel ze vergelijkbare services uitvoeren, variëren cryptocurrency-uitwisselingen in termen van het niveau van privacy en beveiliging die ze bieden, evenals hun kosten en algemene structuur. Laten we zeggen dat een man een enorme cryptowebsite bezit. Desalniettemin, in december, steeg de prijs van de cryptocurrency bitcoin cash (BCH) uren voordat Coinbase aankondigde dat het bitcoin cash aan haar site zou toevoegen. Er is ook een hoorzitting gepland voor 31 januari van volgend jaar. Dus je weet dat de traditionele definities niet echt goed werken. Medewerkers van overheidsinstanties, zoals de CFTC, zijn onderworpen aan lang gevestigde wetten en voorschriften met betrekking tot belangenconflicten, handel met voorkennis en eigendomsbeperkingen van gereguleerde activa.