Amazon biedt zelfs een print-on-demand-service. Ze was zich ervan bewust dat duizend papieren kranen vaak als een geschenk onder de Japanners worden gegeven, dus besloot ze duizend kraankavels op eBay te gaan verkopen. Handleiding voor de basisbeginselen van cryptocurrency: inleiding tot de technische analyse van crypto. Heb je je ooit verveeld op internet en gewoon doelloos op internet gebladerd of je sociale media-accounts herhaaldelijk vernieuwd? Vertrouwen, integriteit, eerlijkheid - Doe niets zonder ervoor te zorgen dat de klant weet wat er aan de hand is. Dit zijn geen echte proeven, maar gewoon online tools die door advocaten worden gebruikt om hun vaardigheden op te frissen.

Verkoopdiensten: Mensen die met The Yeomen hebben gewerkt, hebben ook gemeld dat een computer deel uitmaakt van de voordelen die u krijgt als u daar werkt. Jij zou de volgende kunnen zijn. Hoe een 26-jarige schooluitval €15.000 per maand verdient met bitcoin en cryptocurrency zonder te zweten. Sommige van deze posities zijn seizoensgebonden zoals Amazon tijdens het kerstinkopenseizoen. Hier vindt u verschillende programma's, variërend van eenvoudig tot geavanceerder.

U kunt geld verdienen door samen te werken met uw favoriete merken en hun producten aan te bevelen.

Heb je een manier met woorden? Je kunt een winkel opzetten met onder andere Amazon, Ebay, Etsy of Shopify en in relatief korte tijd beginnen met geld verdienen! Maar wanneer u online geld verdient, zijn er zoveel meer manieren om exponentieel inkomen te verdienen! Wil je de volgende zijn? Uit persoonlijke ervaring, mijn topkeuze voor het verkopen van kleding in bulk is eBay en voor designer of afzonderlijke items, gebruik ik graagoshmark. Huur uw recreatieve voertuig.

Bovendien heb je sterke schrijfvaardigheden nodig. Webinars zijn iets moois. Word een online persoonlijke stylist of de vele andere opties om iets bijzonders te beginnen. Volg deze richtlijnen en u zult het goed doen in online verkoop. Wil je weten hoe ik het heb gedaan? Een carrière als medewerker van de klantenservice is misschien iets voor jou. 12 gratis opties handelscursussen, 25, handel op 66. Luister naar wat ze je vertelt. IZEA - IZEA werkt naast een blog of alleen.

 • In slechts enkele maanden groeide ik mijn online inkomen tot 8x meer dan het jaar ervoor!
 • Maar één ding kan ik garanderen dat als je bereid bent de tijd en moeite te steken en dezelfde stappen te volgen die ik tijdens het leren heb gedaan, je deze kans in een passief inkomen kunt veranderen dat wanneer het voor je begint te verdienen, geld blijft verdienen zonder de fulltime uren die een normale baan heeft.
 • Verkoop ze op stockfotosites zoals Shutterstock.

Rachel Slifka

Met podcasts en YouTube-video's kunnen inkomsten worden gegenereerd met advertenties, maar dit formaat kan ook worden ondersteund via Patreon-abonnementen Wat is Patreon en hoe werkt het? Als je eigen huidige videogames niet meer nodig hebt, kun je ze verkopen met Decluttr. U kunt zeker een goed parttime of fulltime inkomen online maken met cursussen. U hebt meestal alleen nodig: Kortom, alles is €5. Je duurste apparaat zal waarschijnlijk je camera zijn. Heb je een zachte hoek voor academische studie? Er zijn tientallen bronnenhubs op internet die bekwame schrijvers zullen betalen om inhoud over verschillende onderwerpen samen te stellen.

Met wat creativiteit kun je nieuwe methoden vinden om extra geld te verdienen. Denk er eens over na - in plaats van 29 kinderen in een kamer te wringen en ze iets te leren, kun je een op een krijgen met een student en effectiever zijn in je lessen! Ten eerste ben ik een blogger, dus het lijkt verkeerd om het niet te vermelden, maar nog belangrijker, het is een legitieme manier om geld te verdienen. Top 34 ideeën om legaal 1000 dollar snel te maken, als je nog nooit iets op craiglist hebt verkocht, bekijk dan dit artikel van Moneycrashers waarin het hele proces stap voor stap wordt uitgelegd. Ze bieden ook een zoekmachine die je betaalt (zoals Swagbucks) en je krijgt €5 alleen voor het aanmelden. Kijk naar de sectie Etsy Calligraphy.

In het verleden hebben we ons allemaal aangemeld voor een aantal behoorlijk verschrikkelijke creditcarddeals, maar via internet kunt u een creditcardaanbieding vinden die veel beter aansluit bij uw behoeften. Hieronder is een lijst van de meest succesvolle sites die we hebben gevonden voor het doen van dit soort werk dat vaak betaalt een paar cent voor elke voltooide taak. Hoe weet ik welke oplichting is? De gig-economie of platform-economie is natuurlijk niet perfect. Zorg er ook voor dat u onderzoekt hoe de betaling wordt verspreid voordat u zich erin verdiept. Met bruiloften in Kenia die bijna elk weekend plaatsvinden, kiezen velen die binnenkort trouwen ervoor om bruiloftspullen zoals trouwjurken, trouwdecoraties, enz. Te huren, zodat ze op hun grote dag geld kunnen besparen. Over leraren gesproken, u kunt ook online lesgeven en/of bijles geven. Schrijf een review en verdien alles tussen €1 en €50 per review volgens de vereiste.

Leer hoe je de specificaties van je pc kunt achterhalen en of je een game kunt spelen.

19 Dingen Die Je Nooit In Een Supermarkt Moet Kopen

Stapel je punten op en wissel ze in: Met tegenwoordig in de meeste huizen behoorlijke internetverbindingen, is online leren steeds populairder geworden. Afhankelijk van de enquête verdient u mogelijk 50 cent of €5 (meer als u past in een specifieke demografie waarnaar ze op zoek zijn). Plus, betaald worden terwijl je thuis in je ondergoed zit, wat is er beter dan dat? Of u nu een online cursus, stockfoto's of iets anders verkoopt, er zijn meestal heel weinig kosten aan verbonden, dus uw winstmarge kan enorm zijn! Vind je het leuk om helemaal opnieuw iets te bouwen? Als u met echte bedrijven wilt werken die thuiswerkers inhuren, bekijk dan deze lijst met meer dan 50 van FlexJobs. Maar als u uw uitgaven bijhoudt en let op wanneer en waar het het meest winstgevend is om te werken, kunt u een fatsoenlijk inkomen verdienen door te werken voor een ritdienst.

Meestal werkt u vanuit uw eigen huis of kantoor en schrijft u voor iemand anders. Fiverr is echter niet alleen beperkt tot het uitvoeren van taken voor €5. Mijn 60 seconden binaire opties handelsstijl, u kunt proberen om met uw geluk transacties te winnen, maar dat zal nooit werken en u zult altijd geld verliezen aan het einde van de dag. Day trading equipment 2020, dit handelsplatform wordt op de hierboven genoemde computer geïnstalleerd en daardoor analyseert de handelaar aandelen, valuta's, futures, enz. Een blog is jouw stukje onroerend goed op internet. Als je denkt dat ik een grapje maak, probeer dan iets specifieks als "Keniaanse man" en kijk of je iets anders dan de typische Maasai in een rode shuka krijgt. De informatie die u hier leest is altijd objectief.

Dat doen ze als je het juiste bedrijf gebruikt. Zolang er inhoud op internet is, zal er vraag zijn naar schrijvers. Er is een kleine vermelding vergoeding en ze nemen 3. Sedgwick geeft je niet alleen een computer voor het werk, maar ook alle andere apparatuur die je nodig hebt.

Wilt u meer ideeën om geld te verdienen op uw computer en thuis? Hier zijn 50+ ideeën voor online en thuis drukte.

Ik weet dat iedereen ze kan maken, maar als het echt is, hebben ze de tijd doorgebracht om een ​​spellingcontrole te gebruiken. Freelance schrijven is tegenwoordig een booming business en er is veel geld te verdienen. 33 legitieme online vacatures waar u €50.000 + vanuit huis kunt verdienen (2020). Mond-tot-mondreclame heeft nog steeds een grote hoeveelheid waarde, vooral als het gaat om vertrouwen. Honderden websites die elke dag worden gelanceerd, hebben logo's nodig. In de strijd om hoger te scoren op Google, hebben blogs en websites kwaliteitsvolle backlinks nodig.

Met deze service kan iedereen een boek of gids over elk onderwerp schrijven en in elektronische vorm publiceren.

We hebben enkele van de beste manieren verzameld om geld te verdienen in de gig- of platformeconomie. Ze staan ​​niet als eerste op de lijst, omdat ze de neiging hebben minder artikelen te publiceren, wat betekent dat je een kleinere kans hebt om geaccepteerd te worden. Sommigen verdienen dat twee keer! Ga naar Zopa om te weten te komen hoe je precies kunt beleggen en bekijk je opties, variërend van een low-return-regeling die je geld vrijgeeft wanneer je ze nodig hebt, tot een regeling met een veel hogere rente maar een groter risico op uw lener in gebreke blijven. Er zijn zoveel wedstrijden en weggeefacties waaraan je kunt deelnemen zonder dat je een computer nodig hebt. Opgericht in 2020, betaalt InboxDollars miljoenen leden contant - niet alleen punten, zoals veel beloningssites. U hoeft niet in een dokterspraktijk te werken om uw medische kennis te gebruiken. Ze vereisen ook echt werk.

De vraag naar vertalers neemt snel toe naarmate bedrijven en particulieren wereldwijd regelmatig met elkaar omgaan.
 • Ben je op Pinterest?
 • Dingen in uw huis vinden en verkopen of uw plaatselijke pandjeshuizen bezoeken en kleine items kopen om door te verkopen op veilingsites kunnen een manier zijn om geld te verdienen.
 • Momenteel gebruikt Slicify PayPal om betalingen uit te voeren, dus je moet gewoon een account instellen om betaald te krijgen.
 • Wil je de echte reden weten waarom ik dit allemaal met je deel?
 • Betaalde enquêtes invullen kan helpen.

Klanten Die Dit Artikel Hebben Bekeken, Bekeken Ook

Als playtester is het jouw taak om alles te testen wat de ontwikkelaar wil dat je test, inclusief het vinden en documenteren van bugs en problemen. Heb je extra ruimte in je huis? Als u lid bent van Etsy, kunt u uw Etsy-gegevens eenvoudig importeren in ArtFire om uw goederen op beide sites te verkopen. Veel mensen begonnen hun blogs als een hobby, maar ontdekten dat ze er geld mee verdienden.

Verander die 'nutteloze items' in koud hard geld. Enorme en betrouwbare sites zoals Upwork hebben duizenden werkgevers die willen inhuren voor allerlei taken waar u over alles kunt schrijven of bewerken, van technologie tot zakelijke artikelen. Leer handelen met online handelscursussen, 62681000000, "costOfRevenue":. Als je een areaal hebt of op het platteland woont, overweeg dan om kleine huisdieren te fokken en te verkopen. Ooit in een rechtszaal willen zitten en beslissen of iemand onschuldig of schuldig is? Ik zie veel producten die zeggen dat je er veel geld mee kunt verdienen, maar niet echt vertellen wat je gaat doen?

Gerelateerde Berichten

Trim rolt ook hulpmiddelen uit om u te helpen geld te besparen op verzekeringen en elektrische rekeningen. Unsplash via unsplash. Hoe snel extra geld verdienen: Deze pagina bevat een lijst met legitieme en effectieve services die online beschikbaar zijn en waarmee u geld kunt verdienen, hetzij voor extra inkomen of als een fulltime baan.

We kleden ons tenslotte allemaal 's morgens aan. Steek uw hand op als u geld wilt verdienen vanuit huis. MQL 5 - Gedistribueerd cloudnetwerk Gomez PEER is niet de enige beschikbare service voor deze optie. Shyp is een bedrijf dat verzenddiensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Als je geïnteresseerd bent om aan freelance schrijven te beginnen, zijn er een aantal plaatsen waar je naar banen kunt zoeken, zoals:

Horrocks, die op de universiteit wat stemacteurswerk had gedaan, ging naar de website Fiverr om te proberen wat geld te verdienen om uit haar grote schulden te komen.

Pas op dat je niet solliciteert op banen met een van de bovenstaande rode vlaggen en andere vlaggen die niet goed klinken. Toen ik voor het eerst mijn computer kocht, was ik een gruwelijke aanraking, maar ik gebruikte sites zoals Learn2Type en TyperShark om mezelf te leren hoe ik 80 woorden per minuut kon typen. Morgan stanley wealth mgmt in de app store, lees beoordelingen, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk screenshots en leer meer over Morgan Stanley Wealth Mgmt. Amerikaanse lezers zullen Virtualassistantjobs willen bekijken. Dezelfde richtlijnen als hierboven, minimaal 1500 woorden.

Bekijk Enkele Van Onze Favoriete Bronnen Voor Persoonlijke Financiën:

Je kunt er ook niet op vertrouwen als deeltijdbaan. Zorg ervoor dat uw huis geschikt is voor meerdere huisdieren. De enige echte vereiste voor deze functie is een goede beheersing van de Engelse taal en een redelijk goed oog voor.

Hier vindt u meer informatie over hoe u dat kunt doen.
Deze taak vereist enige gegevensinvoer omdat accounts en cijfers moeten worden georganiseerd.

Parkeer Auto's Van Mensen

Dit bericht raakt alleen het topje van de ijsberg voor online bedrijven die u kunt starten. Voordat ze zich concentreerde op andere gebieden van haar bedrijf, veranderde onze vriend Caitlin Pyle haar proeflezingsbedrijf in een fulltime baan van €50.000 per jaar. 60 voor uw InboxDollars-account. Vind populaire items om te verkopen en doe altijd je huiswerk op de concurrentie. Als u hulpmiddelen gebruikt om uw firewall aan te vullen, weet u zeker dat niemand uw persoonlijke bestanden kan zien. U moet na uw test een rapport maken en de website bekijken. Je krijgt het beste van beide werelden en geeft slechts enkele live lessen zodat je niet al je tijd aan lesgeven besteedt. Bloggen is een van mijn favoriete ideeën vanwege het passieve inkomenspotentieel.

Vertel je vrienden gewoon over alle coole dingen die je graag gebruikt en ontvang een vergoeding voor het doorverwijzen. Als u deelneemt aan een online forum, kunt u vaak een handtekeningregel maken waar u uw CrossLoop-URL kunt toevoegen. Een andere optie is Nielsen Digital Voice. Ja, Disney biedt werk vanuit thuisposities aan als vertegenwoordiger van gastenservice.

 • Het is gratis om je aan te melden.
 • Adverteer op de ouderwetse manier --- via mond-tot-mondreclame, flyers en krantenadvertenties.
 • Gevestigde websites hebben altijd managers nodig.
 • Geen woon-werkverkeer - bespaar geld op gas, uit eten gaan voor de lunch, kinderopvang, dure werkkleding en meer.
 • Als u een grote monitor en een tv-tunerkaart hebt, kunt u uw monitor als televisie gebruiken door uw televisiefeed via uw computer af te spelen.

Schakel JavaScript in

Het wordt geleverd met veel gratis bronnen, evenals tal van ideeën om geld te verdienen met je blog zodra je het eenmaal hebt geïnstalleerd. Vergeet niet dat mindset alles is. Sites zoals eWork. Om u hierbij te helpen, werken de meeste reisbureaus samen met verschillende bedrijven, zodat zij kortingen kunnen krijgen om klanten aan te bieden.

Toen ze begon te interesseren in het verkopen van dingen online, Beth Marbach zag het als gewoon een manier om een ​​beetje van het inkomen te maken, maar fast forward meer dan een decennium en Beth heeft meer dan €4 miljoen uit de verkoop van designer schoenen over de hele wereld. Ik blijf enquêtesites niet achter elkaar op de lijst zetten, maar als je betaald wilt worden om enquêtes in te vullen, bekijk dan ook GlobalTestMarket, E-Poll Surveys en Survey Club. Je verzamelt punten met elke interactie en verdient meer punten naarmate je langer op het paneel staat. InboxDollars beloont je met je keuze van contant geld of cadeaubonnen voor populaire merken. Zou je jezelf als zeer goed geïnformeerd over een specifiek onderwerp beschouwen? Weet jij de weg in de keuken? Wanneer iemand via uw partnerlink, afbeelding of banner koopt door op de aankoop te klikken, krijgt u een commissie. Dat betekent dat in totaal 24% van de Amerikanen het afgelopen jaar geld heeft verdiend in de 'platformeconomie'.

Als u het niet gebruikt, verhuurt u uw favoriete apparatuur. Er wordt een nieuw tabblad geopend met uw naam als er niet-geclaimde fondsen van u zijn. De auteur kan ook een papieren exemplaar publiceren dat kan worden gebruikt voor boekrecensenten en andere uitgevers. OBS Studio is een uitstekende gratis optie.

Vragen

Het beste gedeelte? Als je €100 + per maand wilt verdienen, word dan lid van al deze top enquêtesites. Nadat hij in het populaire tv-programma 'Shark Tank' was verschenen om zijn bedrijf te laten zien en op zoek was naar investeringen, sloeg Steve Gadlin het groot. Of je nu wat extra geld wilt veranderen terwijl je op internet surft of een reëel inkomen verdient via affiliate marketing of een online winkel, ik hoop dat deze opties je zullen helpen om online geld te verdienen. Veel mensen willen schrijven over games voor de kost! Geen verborgen kosten en helemaal gratis! U kunt zelfs geld opschonen via een online platform | iStock. Het is eigenlijk mogelijk voor een gewoon persoon als ik en jij om mogelijk honderden dollars te verdienen door in een online proefjury te dienen.

Omdat we het hebben over legitieme banen, moet je... nou ja, legitiem zijn. Gewoon opdagen en lesgeven. Houd er rekening mee dat technologie niet alleen beperkt is tot elektronica. Wil je weten hoe ik het heb gedaan?

Ik ben geen gecertificeerde leraar maar heb een opleiding in speciale ed. Wanneer u maar wilt. Daghandel ninja: voltooi de doe-het-zelfdagcursus (12 uur) udemy-coupon, maar het echte voordeel van Best Pro Trade is dat het de markt voor u analyseert. Bak cakes of koekjes voor verjaardagsfeestjes, diners of andere evenementen. U kunt thuis werken, of in de coffeeshop, of op uw favoriete strand aan de andere kant van de wereld. U hoeft alleen maar te houden van online winkelen of in liefdadigheidswinkels en op zoek gaan naar geweldige koopjes, die u met winst kunt verkopen. Als je meer wilt weten over geld verdienen met schrijven en alle stappen die je moet nemen om je eerste commissie te krijgen, bekijk dan mijn stapsgewijze handleiding om freelance schrijver te worden. Voor elke 10.000 punten verdient u €10 en uw inkomsten zijn onbeperkt. Meer informatie over het starten van een blog in 30 minuten.

Verkoop Goederen Online

Zodra u een enquête indient, ontvangt u punten die kunnen worden ingewisseld via Paypal of cadeaubonnen. Zoals ik in het begin al zei, voor elk werk vanuit huis dat echt is, is er een zwendel die is ontworpen om u te beroven van uw geld of uw persoonlijke details. Een goed voorbeeld van zo'n site is HubPages. Zoals je kunt zien, zijn er talloze manieren om online geld te verdienen met niets anders dan een laptop en wat fantasie. Maak een blog en gebruik deze in affiliate sales of product endorsement deals. De laatste keer dat ik het controleerde, leek het erop dat ze technische problemen hadden met hun website. En spelers geven niet alleen geld uit om een ​​gloednieuw spel te kopen.

Stel jezelf dan een pagina op Facebook voor - professionaliteit is de sleutel hier - en zorg ervoor dat je vrienden, familie en collega's je aanwezigheid leuk vinden en delen.

Over Dit Artikel

Sommige van de onderstaande links zijn aangesloten links, dus we kunnen een commissie ontvangen, zonder kosten voor u, als u een aankoop doet via een link. Kies uw schema, als u enkele dwingende routinetaken hebt. Zelfs als u vindt dat de afbeeldingen niet de moeite waard zijn om te verkopen, probeer het gewoon. Het boek gaat over het veranderen van je percepties van je dingen, zodat je kunt houden wat echt belangrijk is en je kunt ontdoen van wat niet is. Zowat elke branche heeft kwaliteitsverkopers nodig. Of het nu een één-op-één is met een docent natuurwetenschappen of een groepszelfstudie via videolink, het is allemaal mogelijk. Je kunt je computer ook gebruiken voor bitcoin-mining, http:

Als je kunst verkoopt en je verkoopt prima stukken voor elk €5, dan is dat een gig. Wanneer je klaar bent, verzilver je deze punten om beloningen te ontvangen. Maar u hoeft het boek maar één keer te schrijven en het jarenlang online inkomsten te laten genereren! Natuurlijk begint het niet zo. Als u geïnteresseerd bent in freelance schrijven, raad ik u ten zeerste aan om een ​​blog te starten in de niche waar u wilt beginnen met schrijven. Geautomatiseerde binaire beoordelingen: storting, demo en binaire opties handelsinformatie. Plus, er is altijd Craigslist. Het zijn micro-optredens.

Zodra je binnen bent, maak je een foto van het artikel, schrijf je een korte beschrijving met de prijs en post je het. Vermijd diensten die contante cheques of postwissels op uw bankrekening vragen nadat u ze uw bankgegevens hebt gegeven. 95 APY, dat is veel hoger dan u bij andere fysieke banken zult vinden. Als je in een gemeenschap woont, is er bijna altijd behoefte aan oppassen. Lees mijn bericht over hoe je geld kunt verdienen met het omdraaien van auto's. CrowdSource - CrowdSource biedt vele soorten taken, van "microtask" -opdrachten tot grotere schrijf- en bewerkingsopdrachten.

Vraag: Geld verdienen met Twitter

U kunt ook elk uur advies geven om bloggers te helpen. Mond-tot-mond-marketing en een eenvoudig Facebook-bericht in uw netwerken volstaan ​​om u op weg te helpen. Een test duurt meestal ongeveer 15-20 minuten. Overweeg onderwerpen zoals: Je bent misschien laptopjobs tegengekomen.

 • Het vinden van legitieme banen vanuit huis is moeilijk omdat - eerlijk gezegd - er veel afval is.
 • Je kunt ook wat extra geld verdienen om mensen te helpen verhuizen iStock.
 • Freelance schrijven is een uitstekende manier om geld te verdienen met een online bedrijf.

Rijd naar Uber of Lyft.

Het eerste wat u moet weten over medische transcriptie is dat het een certificering vereist, die u kunt krijgen via een bedrijf als CareerStep. Je kunt ook een blog in je winkel bouwen en over onderwerpen in je niche schrijven om verkeer naar je winkel te leiden. U hebt een snelle internetverbinding nodig, maar Wintergreen Resort biedt uw computer, twee monitoren en een headset. Hij had een speciale vaardigheid (Gadlins vaardigheid was de mogelijkheid om cartoonkatten snel te tekenen) en creëerde er een bedrijf van. Beginnershandleiding voor forex trading, gegevens van niveau 2 zijn zo'n hulpmiddel, waarbij de voorkeur kan worden gegeven aan een merk dat het levert. Sommige functies voor Apple zijn op chat gebaseerd en andere vereisen meer telefoonwerk. Je show moet aantrekkelijk genoeg zijn voor mensen om op af te stemmen. Omdat u telefonisch met klanten spreekt, heeft u een rustige ruimte nodig om te werken.

Opgericht in 2020, betaalt InboxDollars miljoenen leden contant - niet alleen punten, zoals veel beloningssites.

AchieveMint maakt verbinding met de fitness-apps die u mogelijk al gebruikt, waaronder Fitbit, RunKeeper, Healthkit en MyFitnessPal. Sitel is een van de leiders op het gebied van werk vanuit huis. Je kunt Teachable gebruiken om video's, audio, PowerPoint-presentaties of iets anders te maken dat je nodig hebt voor je virtuele cursus.

Studiebegeleiding

Gedichten schrijven, logo's en afbeeldingen maken, WordPress installeren en zo ongeveer alles. Oplossing - De belangrijkste factor is het oplossen van hun probleem. Er zijn verschillende programma's met verschillende functies en voordelen, maar ze zijn bijna universeel goedkoper dan traditionele vaste lijnen en mobiele telefoons.

Er zijn ook veel websites en forums op internet die het uiterlijk van een sterkere en actievere gemeenschap nodig hebben. Hoeveel audio u in één keer transcribeert, kan ook naar eigen goeddunken worden bepaald. Ik heb dit systeem gebruikt om over de hele wereld te werken, inclusief mijn bank in Noord-Amerikaanse buitenwijken, een exotische villa op Bali en zelfs een gezellige coffeeshop met uitzicht op een bruisende jachthaven in de tropen. Waarom het niet verhuren? Het maken van een WordPress-blog met eigen hosting en domeinnaam kost ook minder dan een uur.